Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Dostava in plačilo

Za področje Slovenije in Hrvaške lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

 • gotovina ob prevzemu blaga (po povzetju)
 • nakazilo na račun (ponudnika) po izdanem predračunu
 • kreditna kartica (Eurocard/Mastercard ali Visa)
 • PayPal-a* (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd...)
 • nakup na kredit – EXTREME MONKEY KREDIT v UREJANJU! (NLB d.d.)

* Pri plačilu preko sistema PayPal je popust v primeru akcijske ali promocijske cene 4% nižji.

 • V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu.
 • V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte. Blago se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.
 • V primeru plačila s kreditno kartico se blago kupcu odpremi naslednji delovni dan.
 • V naši poslovalnicah v Ljubljani vam omogočamo tudi nakup na obroke:
 • nakup na 12 obrokov z NLB plačilnimi karticami pri katerem najnižji obrok znaša 50€ (V UREJANJU)! (NLB d.d.)

Za področje EU in WORLDWIDE lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

 • nakazilo na račun (ponudnika) po izdanem predračunu
 • kreditna kartica (Eurocard/Mastercard ali Visa)
 • PayPal-a* (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd...)
 • V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte. Blago pa se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.
 • V primeru plačila s kreditno kartico se blago kupcu odpremi naslednji delovni dan.

Dobavni rok in dostava

Zagotavljamo vam takojšnjo dobavo (v dveh do štirih delovnih dneh) vsega naročenega blaga iz naše zaloge. Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni z nakupovalno košarico, so v tem trenutku dejansko na zalogi v naši trgovini ali pa pri dobavitelju.V primeru hkratnega naročila ima prednost izdobave prvo oddano naročilo. Seveda se bomo potrudili, v kolikor je le mogoče, izdobaviti vsa naročila v najkrajšem možnem roku. Na dan dostave vas bo naša dostavna služba 2 - 3 ure pred dostavo preko SMS sporočila obvestila o svojem prihodu. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa potelefonu.

V kolikor bi želeli kupiti nek soroden izdelek, pa ga ne najdete v naši trgovini, nas prosimo pokličite ali nam pišite preko elektronske pošte. 

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner  DPD d.o.o (Telefonska št.: 01/513 23 00). Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod "opombe" na dnu naročila. Dostava blaga je WORLDWIDE pod pogoji, ki jih postavi dostavljalec oz. izbrana kurirska služba.  Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši trgovini oz. poslovni enoti na naslovu: Sostrska cesta 2A , 1000 Ljubljana.

Dostava je za vsa naročila nad 330€ brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 330€ pa znašajo od 5€ do 19€ in so enotni za celotno Slovenijo ter Hrvaško

Dostava je za vsa naročila nad 650€ brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 650€ pa znašajo po cenah na dan nakupa pri kurirski službi oz. dostavljalcu in so enotni za celotno EU.

Dostava za vsa ostala področja se obračunajo po cenah na dan nakupa pri kurirski službi oz. dostavljalcu.

Dostava za vse trde SUP deske in surf deske se obračunajo po cenah na dan nakupa pri kurirski službi oz. dostavljalcu brez izjeme!

[profiler]
Memory usage: real: 27262976, emalloc: 26900496
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem