Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • Barbuda Blue / Lime Green Barbuda Blue / Lime Green
  • Cloud White / Black Cloud White / Black
  •  Barbuda Blue / White  Barbuda Blue / White
  • Barbuda Blue / Blue Barbuda Blue / Blue
  • Cloud White / Mangrove Green Cloud White / Mangrove Green

TONA Stratus 1.1

Hiter pregled

Stratus je namenjen vsem kajterjem, ki iščejo eno vrsto kajta in ta pokriva širok spekter kiteboarding disciplin.


Lastnosti:


površina: 7,0m² | 8,0m² | 9,0m² | 10,0m²  |12,0m² 14,0m² 

Zaloga: Na zalogi

1.129,00 €

* potrebna polja

1.129,00 €

Opis izdelka

Tona Stratus 1.1

Razvit specialno za Freeride, Freestyle, Boosting, Wave riding And Foiling.

Stratus je namenjen vsem kajterjem, ki iščejo kajt kateri pokriva širok spekter kiteboarding disciplin. Ni pomembno, ali le potujete, foilate ali kajtate na valovih. Stratus se bo odlično znašel prav povsod. torej uporabite ga lahko v vseh razmerah in za vse stile kajtanja. To je pravi vsestranski dizajn. Stratus se odlikuje v širokem razponu vetrov. Drsi zelo gladko skozi sunke in ima velik de-power.

Predstavlajmo novost v programu Stratus 1.1

Stratus 1.1 ima večjo stabilnost zaradi optimiziranih robov, kar tvori trdnejši in močnejši kite. Obe strani kajta sta prenovljeni in sprememba v gradnji omogoča popolno linijo. Izboljšan profil omogoča več moči v zraku. Različne nastavitve profila ustvarjajo več / manj moči skozi kajt. Rezultat? Enako odlični Stratus vendar z večjo močjo, boljšimi skakalnimi sposobnostmi in prefinjeno zgradbo. V ponudbo smo dodali tudi velikost kajta 9m.

Prilagodljive točke pritrditve

Ne uporabljajte kajta le za eno disciplino. Nastavljive točke pritrditve nam omogočajo nastavitev kajta za Freestyle, Surf, Foil ali Freeriding. Kajt je moč natančno prilagoditi svojim željam in slogou.

Robustne in vzdržljive konice (repi kajta)    

Povečali smo diameter glavne tube in odrezali konice. Tako smo dobili še bolj čvrsto obliko kajta. To ima za posledico, da nam STRATUS na CONNECT baru daje izjemne povratne informacije in hitrejše obračanje.  CONNECT palice in črte pozitivno prenesejo vaš kite, kar ima za posledico večje povratne informacije in hitrejše obračanje. STRATUS izredno enostavno dvignemo iz vode ali kopnega. Kajt tudi ko je v void plava višje in odziv ob dejanju vašega bara je bolj učinkovit.

Hiter in enostaven ventil za napihovanje

Nič več ne iščite pravega nastavka na svoji tlačilki, da napolnite svoj kajt. Ali izgubljate dragocen čas vsakič, ko se odpravite kajtat, ker ste izgubili nastavke za tlačilko. Konec cevi za tlačilko se prilega neposredno na ventil za enostaven prenos zraka z veliko prostornino. Ena stvar za katero ni potrebno skrbet

Več nastavitvenih točk za prilagajanje po meri

prilagodljiva obremenitev na baru in hitrost obračanja. Možnost nastavitve na večih točkah vam omogoča, da prilagodite obremenitve bara, učinkujete na hitrost obračanja in prilagodite CONNECT bar na točno tisto, kar želite. 

Dvojna Ripstop platno

Material Double Ripstop Canopy odlikuje posebna ojačitvena tehnika izdelave, zaradi katere je vasa površina kajta odporna na trganje in raztrganje, hkrati pa nudi ugodno razmerje med trdnostjo in težo. V primeru raztrganja ali raztrganine bo dvojni Ripstop zmanjšal možnost širjenja, kar vam omogoča, da se vrnete nazaj na plažo in omejite popravilo škode.

Oporna konstrukcija

S svojo togo obliko prednjega roba in kvadratnimi konicami so nam omogočili, da potrebujemo le tri opore za vzdrževanje željene oblike kajta, s čimer smo zmanjšali težo, hkrati pa ohranili popolno aerodinamično obliko. Manj je več.

Odprta oblika loka

Oblika odprtega loka povečuje površino krila, kar daje zmaju največji dvig in učinkovitost. Open Arc oblika nudi maksimalno dviganje in stabiliziranje kajta.

Ščitnik linij

je zasnovan tako, da prepreči, da se vaše linije med dvigovanjem ne ujamejo v konice kril.

Edinstvena kite torba / nahrbtnik za kegljanje

Kot nobena druga Kite torba na trgu, je tudi Tona ustvarila edinstveno nosini nahrbtnik za kajte v stilu Bowling Torbe, ki je standardna z vašim STRATUS-ovim zmajem. Nič več težav, da se vaš zmaj ne prilega v torbi, kajti omogočamo vam, da odprete zadrgo in v celoti in položite kajt. V torbi se nahajajo tudi trakovi za pritrditev vse ostale opreme. Znotraj torbe Tona Stratus boste našli še eno presenečenje, ki ga v industriji doslej še niste ponudili!

Velikost:

površina: 7,0m² | 8,0m² | 9,0m² | 10,0m²  |12,0m² 14,0m² 

[profiler]
Memory usage: real: 43253760, emalloc: 43045704
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem